Inbyggda vattenmaskiner består av kran och vattenmaskin

Maskinen är liten och får plats i de flesta underskåp som sitter under diskbänken. Den kopplas på den vanliga vattenledningen och behöver ett eluttag, precis som en diskmaskin. Från maskinen dras en ledning upp till en extra vattenkran, som placeras bredvid din vanliga köksblandare. Välj kran ur vårt sortiment, nedan. Vi kan tyvärr inte lämna någon funktionsgaranti på andra kranar än de vi själva säljer.

Kobra

Kolsyrat vatten

Stilla vatten

Filtrerat vatten

från 570 kr / m

Wave

Kolsyrat vatten

Stilla vatten

Filtrerat vatten

från 580 kr / m

Kranpelare

Kolsyrat vatten

Stilla vatten

Filtrerat vatten

från 510 kr / m

Jack 4

Kolsyrat vatten

Stilla vatten

Filtrerat vatten

från 540 kr / m

Strand Marathon MA-2001

Kolsyrat vatten

Filtrerat vatten

från 530 kr / m

Strand Satellit SA-2001

Kolsyrat vatten

Filtrerat vatten

från 520 kr / m

Falco 2

Kolsyrat vatten

Stilla vatten

Filtrerat vatten

från 570 kr / m

Kombi-lyx

Kolsyrat vatten

Stilla vatten

Filtrerat vatten

från 550 kr / m

Inbyggda vattenmaskiner med kylare och kran

Vattentornet erbjuder flera olika typer av inbyggda vattenmaskiner – Alla vattenmaskiner har filter som renar vattnet.

Hur det fungerar

En inbyggd vattenmaskin kan köpas eller hyras och kopplas enkelt in i skåpet under diskbänken, till den vanliga vattenledningen. Vattenmaskinen är liten i storleken och får plats i de flesta underskåp. En koppling till ett eluttag behövs också, precis som med en diskmaskin. Detta är, förutom en kran, allt som krävs för att ni ska kunna njuta utav renat och kolsyrat vatten kopplat direkt i anslutning till er vanliga diskbänk.
Vattenmaskinen kopplas sedan till en kran som placeras bredvid er vanliga köksblandare. Vi har ett brett sortiment av kranar och det finns kranar som passar många olika smaker. Alla kranar i vårt sortiment ger filtrerat vatten, vilket betyder att vatten går igenom ett filter innan det når ut ur kranen. På så sätt är vattnet inte bara kylt – ni får även renat vatten.

Vatten med garanti

När ni väljer en kran ifrån oss på Vattentornet erbjuder vi så klart även en funktionsgaranti som innebär att vi garanterar att allting fungerar som det ska. Denna garanti kan vi dock inte erbjuda på andras kranar, utan endast när ni använder en kran som kommer ifrån Vattentornet. Vi installerar även vattenmaskinen och kranen för att kunna försäkra er om att allting blir kopplat så som det ska.

Olika typer av inbyggda vattenmaskiner

Det är helt upp till er att välja om ni vill ha en inbyggd vattenmaskin med endast kolsyrat vatten, eller om ni vill att de personer som använder vattenmaskinen själva ska kunna välja mellan stilla och kolsyrat vatten. För de vattenmaskiner som erbjuder både stilla och kolsyrat vatten finns det två alternativ: dubbla kranar eller kombi-kranar.
Dubbla kranar
Med dubbla kranar så får ni stilla och kolsyrat vatten genom två olika kranar. På dessa kranar är det även tydligt markerat på ett tilltalande sätt vilken kran som erbjuder stilla vatten och vilken kran som erbjuder kolsyrat vatten, för att underlätta för er.
Kombi-kran
Ni kan också välja att ha både stilla och kolsyrat vatten genom en kombi-kran som med två olika handtag ger både kolsyrat och stilla vatten genom samma kran – då för att skilja de olika sorternas vatten åt.

Vattenmaskin

Kylare

Gör det renade vattnet friskt och kallt. Man behöver alltså aldrig ställa sin karaff i kylen eller spola länge i kranen för att vattnet ska bli kallt.

Filter

Renar det inkommande vattnet från t ex partiklar, vissa kemikalier och metaller. Här stannar exempelvis det mesta av kloret och klorsmaken som finns i vanligt kranvatten försvinner därför.

Karbonerare

Där det rena, kalla vattnet kolsyras. Till skillnad från andra maskiner har vi justerbar kolsyra, så att du själv kan välja hur bubbligt du vill ha ditt vatten.

Lämna kontaktuppgifter så hjälper vi dig komma igång!