Smile

Kolsyrat

Kylt

Filtrerat

från 460 kr / mån

Wave

Kolsyrat

Kylt

Filtrerat

från 490 kr / mån


Små och smidiga vattenmaskiner

Vattentornet erbjuder två typer av vattenmaskiner i bänkmodell som passar för mindre företag eller i hemmet

Lättplacerade vattenmaskiner med låg elförbrukning

Denna typ av vattenmaskin avsedd att placeras på en köksbänk, diskbänk eller liknande. Det krävs tillgång till ett eluttag och en vattenledning inom två meters avstånd. Elförbrukningen hos dessa mindre vattenmaskiner är av förklarliga skäl lägre än vad den är hos de större vattenmaskinerna. Då denna typ av vattenmaskin till storleken är mycket mindre än de andra varianterna så har den även praktiskt sett fler möjligheter vad gäller placering.

Tilltalande design

Bänkmodellen av Vattentornets vattenmaskiner erbjuds i två olika designer för att ni ska kunna hitta en maskin som tilltalar just er. Bänkmodellerna finns både att köpa eller att hyra. Den ena designen vid namn Smile är en rundad variant som finns i en tvåfärgad version med grafitgrått och orange, samt en version helt i grafitgrått. Den andra designen vid namn Wave har rakare linjer och är helt grå, även underskåpet.

Ett bra val för kontoret eller hemmet

Bänkmodellen av våra vattenmaskiner har en kapacitet på ca 30 – 35 liter kylt, kolsyrat vatten per timme och är ett bra val för det mindre kontoret. Dessa vattenmaskiner kopplas till en vattenledning och ett eluttag, på samma sätt som de större vattenmaskinerna. Precis som de större vattenmaskinerna så kyls och filtreras även vattnet genom dessa mindre vattenmaskiner innan de når ut i glaset.

Lämna kontaktuppgifter så hjälper vi dig komma igång!