VATTENTORNET Friskt Vatten AB utformar och säljer vattenmaskiner som renar, kyler och kolsyrar vanligt kranvatten. De största maskinerna kan försörja exempelvis arbetsplatser, hotell och restauranger med dricksvatten, den minsta är anpassad för det lilla kontoret eller hemmamiljön. Vårt mål är att vara Sveriges marknadsledande leverantör av vatten till företag inom såväl privat som offentlig sektor samt till privata hushåll. Vi ska vara det företag i dricksvattenbranschen som är stilbildare inom miljöfrågor. Vi söker nu en person som kan ta ansvar för flera av bolagets väsentliga funktioner, med utgångspunkt i ekonomi och redovisning. Då bolaget är litet är varje persons insats viktig. Vi söker dig som är noggrann, pålitlig, serviceinriktad och alltid mån om att ditt arbete håller högsta kvalitet.

Ekonomi- och kundtjänstansvarig VATTENTORNET Friskt Vatten AB

VATTENTORNET Friskt Vatten AB erbjuder:

  • Spännande och utvecklande arbetsuppgifter med kunder över hela Sverige
  • Möjligheten att fortbilda dig inom dina arbets- och ansvarsområden
  • En heltidsanställning med tillträde snarast möjligt och placering på vårt kontor i Västberga, Stockholm

 

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiansvarig kommer du först och främst ansvara för bolagets ekonomifunktion och redovisning, men även i stor utsträckning vara ansvarig för kundtjänst mot både befintliga och potentiella nya kunder. Främsta ansvarsområden kommer att vara:

  • Löpande redovisning – fakturering, kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, deklaration av moms och arbetsgivaravgifter samt hantering av anläggningsregister och lager
  • Löneadministration – hantering av löner, skatter samt pensioner
  • Bokslutsarbete – månatliga avstämningar och rapportering till bolagets VD och ägare samt förberedande årsbokslutsarbete inklusive årsredovisning
  • Kundtjänst – ta emot inkommande serviceärenden, nykundsförfrågningar samt, i mån av tid, hjälpa försäljningsavdelningen med interna projekt

 

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har lägst en gymnasial ekonomiutbildning samt har 2-5 års erfarenhet av redovisningsarbete (exempelvis som ekonomiassistent) där du till exempel har skött den löpande bokföringen, lönehanteringen, gjort månadsbokslut samt rapporterat in moms och arbetsgivaravgifter.
God kunskap i Excel är en förutsättning och har du tidigare erfarenhet av Winbas och Winserv är det en fördel.

 

Personliga egenskaper

Du kommer ha en central roll i bolagets organisation varför det är viktigt att du trivs med att ta ansvar, är serviceinriktad men även noggrann och ordningsam. Rollen kräver att du är social och kommunikativ samt trivs i att ge service både externt och internt i organisationen.

Skicka in din ansökan, inklusive personligt brev och CV, till rekrytering@vattentornet.se

Sista ansökningsdag: 2016-05-15

Frågor om tjänsten besvaras gärna av: Henrik Lekman, på mobil: 070-109 29 18 eller på mailadress: henrik.lekman@vattentornet.se

 

Om VATTENTORNET Friskt Vatten AB

VATTENTORNET Friskt Vatten AB utformar och säljer vattenmaskiner som renar, kyler och kolsyrar vanligt kranvatten. Vårt mål är att vara Sveriges marknadsledande leverantör av vatten till företag inom såväl privat som offentlig sektor samt till privata hushåll.

Bolaget är sedan 2013 en del av Beijer Industriutveckling som är en helägd dotterbolagskoncern till Beijerinvest. Beijerinvest är ett familjeägt investmentbolag som grundades av Anders Wall och där Johan Wall idag är VD. Beijerinvest har intressen i ett stort antal bolag varav det noterade Beijer Alma är det största.